Головна » Закон України «Про місцеві державні адміністрації»

Закон України «Про місцеві державні адміністрації»

Прочитати на сайті Верховної Ради.

Публікації та новини схожі

Кабмін виділив 104 млн. грн. на добудову Дністровської ГАЕС

22.08.2014
Кабмін виділив 104 млн. грн. на добудову Дністровської ГАЕС На добудову першої черги Дністровської гідроакумулюючої електростанції український уряд направить залишки коштів у розмірі 103,813 млн грн із спеціального фонду державного бюджету, джерелом якого є кошти ЄС для фінансування програми з реалізації енергетичної стратегії України.

докладніше

Анонс: Кредитна лінія для реалізації енергоефективних проектів у житлових будинках

03.06.2013
Анонс: Кредитна лінія для реалізації енергоефективних проектів у житлових будинках В рамках програми з підвищення ефективності використання енергії у багатоквартирних житлових будинках Європейський банк реконструкції та розвитку (ЄБРР) у партнерстві з місцевими комерційними банками може найближчим часом запропонувати Кредитну лінію для реалізації енергоефективних проектів у житлових будинках (далі – Кредитна лінія).

докладніше

Минрегион ожидает от областей инновационных проектов

20.03.2012
Минрегион ожидает от областей инновационных проектов Минрегион ожидает от областных государственных администраций обоснованных проектов и готов направить в регионы заложенные в госбюджете средства для установки домовых счетчиков тепла и модернизации систем теплоснабжения многоквартирных домов. Об этом сообщил Министр регионального развития, строительства и жилищно-коммунального хозяйства Украины Анатолий Близнюк во время селекторного совещания с руководством регионов страны, посвященного состоянию выполнения Общегосударственной целевой программы реформирования и развития ЖКХ на 2009-2014 годы.

докладніше

Мінрегіон: Про фінансовий стан галузі систем життєзабезпечення

19.09.2012
Мінрегіон: Про фінансовий стан галузі систем життєзабезпечення На селекторній нараді за участю Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Анатолія Близнюка, що відбулася 13 вересня у Кабінеті Міністрів України, розглянули фінансовий стан підприємств систем життєзабезпечення. За словами Анатолія Близнюка, на державному рівні зроблено все, щоб поступово поліпшувати фінансовий стан галузі.

докладніше

Юридична консультація

чи має право член ОСББ (власник однієї з квартир) виступати в акті виконаних робіт замовником робіт

 Чи має право член ОСББ (власник однієї з квартир) виступати в акті виконаних робіт замовником робіт (прочистка каналізації, які оплачуються ОСББ?

докладніше

чи є підгрунтя заохочення забудовника надати списки інвесторів для створення ОСББ

 Чи є підгрунтя заохочення забудовника надати списки інвесторів для створення ОСББ? Чи можна самоствореному ОСББ ініціювати відміну передачі будинуку на баланс ЖЕКу?
Наразі є новобудова на стадії передачі під заселення (в КГС видають оглядові ордери).

докладніше

чи потрібно оформляти акти списання ТМЦ

 Чи потрібно оформляти акти списання ТМЦ (фарба, сіль, лампочки, метал), чи це відносити до накладних витрат?

докладніше

соседи поставили бронированную входную дверь

 Соседи поставили бронированную входную дверь, изменив при этом направление открывания. В результате при полном ее открывании наша дверь на 30% закрывается соседней дверью, на выход остается 50-60см свободного пространства. Соответсвует ли это нормам пожарной безопасности нашей квартиры? Надо ли мне предпринимать какие-либо действия в защиту своего жилья? Куда обращаться?

докладніше