Головна » Закон України «Про електроенергетику»

Закон України «Про електроенергетику»

Прочитати на сайті Верховної Ради.

Публікації та новини схожі

Громадська думка про ОСББ: інформованість, ставлення, побоювання (відео)

28.05.2012
Громадська думка про ОСББ: інформованість, ставлення, побоювання (відео) У відео розглянуті переваги створення ОСББ та приведені статистичні дані відношення населення до даної ініціативи.

докладніше

Мінрегіонбуд посприяє співпраці бюджетних установ із енергосервісними компаніями

15.09.2014
Мінрегіонбуд посприяє співпраці бюджетних установ із енергосервісними компаніями Оператор польської газотранспортної системи компанія Gaz System підтвердила, що була змушена припинити поставки газу з Європейського союзу в Україну через зменшення постачань російського палива в Польщу "Газпромом", повідомляє УНІАН.

докладніше

В Киеве открылась V Международная выставка «Энергоэффективность-2012»

08.11.2012
В Киеве открылась V Международная выставка «Энергоэффективность-2012» 6 ноября в Киеве открылась V Международная специализированная выставка «Энергоэффективность-2012». На ее торжественное открытие приехал первый заместитель председателя Киевской городской государственной администрации Александр Мазурчак.

докладніше

Діяльність ОСББ стане більш прозорою та цивілізованою

07.02.2012
Діяльність ОСББ стане більш прозорою та цивілізованою На сьогоднішньому відкритті десятої сесії Верховної Ради України шостого скликання Президент країни Віктор Янукович розповів про ключові проблеми держави та шляхи їх подолання. Одним з таких питань була реформа житлово-комунальної сфери.

докладніше

Юридична консультація

соседи поставили бронированную входную дверь

 Соседи поставили бронированную входную дверь, изменив при этом направление открывания. В результате при полном ее открывании наша дверь на 30% закрывается соседней дверью, на выход остается 50-60см свободного пространства. Соответсвует ли это нормам пожарной безопасности нашей квартиры? Надо ли мне предпринимать какие-либо действия в защиту своего жилья? Куда обращаться?

докладніше

чи потрібно оформляти акти списання ТМЦ

 Чи потрібно оформляти акти списання ТМЦ (фарба, сіль, лампочки, метал), чи це відносити до накладних витрат?

докладніше

домовой комитет - устав и перечень правоустанавливающих документов

 Хотим создать домовой комитет. Нужен устав и перечень правоустанавливающих документов

докладніше

на попередню голову ЖБК відкрита кримінальна справа за розкрадання у особливо великих розмірах

 Прошу вас допомогти у вирішенні дуже нагальної проблеми, яка виникла в нашому будинку. У зв’язку зі зловживаннями службовим становищем та халатним ставленням до роботи попередніми головами і сьогоднішнім головою у будинку виникла серйозна заборгованість перед кількома обслуговуючими організаціями. Зокрема, київенерго (1 млн.) та київводоканалом (майже 0,5 млн.). На попередню голову ЖБК відкрита кримінальна справа за розкрадання у особливо великих розмірах чи то за халатне ставлення до своїх обов’язків. Сьогоднішня голова спочатку взагалі не йшла на контакт з мешканцями, а тепер вирішила терміново скласти з себе всі повноваження. Будинок лишається без голови правління, а всі хто теоретично міг би замістити її не знають які наслідки це може для них мати.

докладніше