Головна » Закон України «Про приватизацію державного житлового фонду»

Закон України «Про приватизацію державного житлового фонду»

Прочитати на сайті Верховної Ради.

Публікації та новини схожі

Житлово-комунальна політика держави: обіцяти — не значить робити

04.07.2012
Житлово-комунальна політика держави: обіцяти — не значить робити В Україні станом на 1 червня 2012 року створено більше 14650 ОСББ, однак останнім часом темпи їх розвитку суттєво сповільнилися, оскільки більше 40% дорослого населення не довіряє державній політиці і вважає, що після створення ОСББ влада залишить їх сам-на-сам із проблемами будинку. Побоювання українців є небезпідставними. А останні політичні події відкрито свідчать про те, що держава проводить політику «подвійних стандартів» у житлово-комунальній сфері й не зацікавлена у розвитку конкурентного середовища на ринку управління житлом (для формування ринкової моделі необхідна демонополізація попиту та поява «клієнта» в особі ОСББ, а також демонополізація пропозиції — створення на основі малого і середнього бізнесу керуючих компаній).

докладніше

Приватний капітал – розвиток чи занепад ЖКГ?

06.08.2012
Приватний капітал – розвиток чи  занепад ЖКГ? Як свідчить статистика Міністерства регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ, в Україні 39 об'єктів житлово-комунального господарства були передані в оренду приватним компаніям, на умовах концесії або за договорами про спільну діяльність (березень 2012 рік). Для підприємств водопостачання більш характерні концесійні договори – 14 об'єктів, а в оренді всього 4. У підприємствах теплової енергетики частіші орендні договори – 11 об'єктів, а концесійних договорів – 2.

докладніше

Призначено чотирьох членів Національної комісії державного регулювання у сфері комунальних послуг

23.12.2011
Призначено чотирьох членів Національної комісії державного регулювання у сфері комунальних послуг Президент України Віктор Янукович своїми Указами (№№ 1154 – 1157 від 16 грудня 2011 року) призначив чотирьох членів Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері комунальних послуг.

докладніше

2 млн гривен «потеряно» Полтавским Фондом поддержки индивидуального жилищного строительства

02.03.2012
2 млн гривен «потеряно» Полтавским Фондом поддержки индивидуального жилищного строительства Во время ревизии финансово-хозяйственной деятельности областного Фонда поддержки индивидуального жилищного строительства в селе (Фонд) специалисты Госфининспекции в Полтавской области за 2009-2011 годы установили нарушения, которые привели к потерям, на общую сумму свыше 2 млн грн.

докладніше

Юридична консультація

чи потрібно оформляти акти списання ТМЦ

 Чи потрібно оформляти акти списання ТМЦ (фарба, сіль, лампочки, метал), чи це відносити до накладних витрат?

докладніше

чи є підгрунтя заохочення забудовника надати списки інвесторів для створення ОСББ

 Чи є підгрунтя заохочення забудовника надати списки інвесторів для створення ОСББ? Чи можна самоствореному ОСББ ініціювати відміну передачі будинуку на баланс ЖЕКу?
Наразі є новобудова на стадії передачі під заселення (в КГС видають оглядові ордери).

докладніше

не можна створювати ОСББ у тих будинках, де є протирадіаційні укриття(ПРУ)

 Керівник ЖКО стверджує, що в нашому місті не можна створювати ОСББ у тих будинках, де є протирадіаційні укриття(ПРУ). Це так? В якому законі це прописано? В моєму місті єдине ЖКО, яке обслуговує 10 тис. абонентів. Його керівник неодноразово демонстративно заявляє, що в нашому місті не можна створювати ОСББ у тих будинках, де є так звані протирадіаційні укриття(ПРУ). Це так? В якому законі це прописано?

докладніше

как правильно составить заявление директору водоканала

 Подскажите пожалуйста, как правильно составить заявление директору водоканала (пришел какой-то виртуальный(несуществующий) долг на воду. Оплата за воду производилась всегда регулярно по счетчику.

докладніше