Головна » Про правила користування тепловою енергією

Про правила користування тепловою енергією

Прочитати на сайті Верховної Ради.

Публікації та новини схожі

Чи стануть Револьверні фонди панацеєю для ОСББ?

09.10.2013
Чи стануть Револьверні фонди панацеєю для ОСББ? 24-26 вересня 2013 року в м. Вознесенськ, що на Миколаївщини, зібралися люди з усіх регіонів України, яким не байдужі проблеми розвитку ОСББ, для того щоб обговорити інноваційний досвід по запровадженню інструментів фінансової підтримки та стимулювання організаційного розвитку об’єднань співвласників та житлових кооперативів. Досвід презентувала Вознесенська громадська організація «Агентство економічного розвитку» якій вдалось створити місцевий Револьверний фонд підтримки ОСББ та ЖБК.

докладніше

Ресурсний центр для ОСББ: Рубіжне

09.02.2012
Ресурсний центр для ОСББ: Рубіжне ОСББ сприяє розвитку приватної ініціативи, розробці та реалізації програм місцевого розвитку, захисту прав ОСББ.

докладніше

"Нафтогаз" повернув "Газпрому" $10,5 млн

26.08.2014
"Нафтогаз України" повернув російській компанії "Газпром" помилковий додатковий платіж - 10,54 млн дол. - отриманий раніше нібито за транзит газу за липень 2014 року, повідомила прес-служба "Нафтогазу".

докладніше

2 млн гривен «потеряно» Полтавским Фондом поддержки индивидуального жилищного строительства

02.03.2012
2 млн гривен «потеряно» Полтавским Фондом поддержки индивидуального жилищного строительства Во время ревизии финансово-хозяйственной деятельности областного Фонда поддержки индивидуального жилищного строительства в селе (Фонд) специалисты Госфининспекции в Полтавской области за 2009-2011 годы установили нарушения, которые привели к потерям, на общую сумму свыше 2 млн грн.

докладніше

Юридична консультація

не можна створювати ОСББ у тих будинках, де є протирадіаційні укриття(ПРУ)

 Керівник ЖКО стверджує, що в нашому місті не можна створювати ОСББ у тих будинках, де є протирадіаційні укриття(ПРУ). Це так? В якому законі це прописано? В моєму місті єдине ЖКО, яке обслуговує 10 тис. абонентів. Його керівник неодноразово демонстративно заявляє, що в нашому місті не можна створювати ОСББ у тих будинках, де є так звані протирадіаційні укриття(ПРУ). Це так? В якому законі це прописано?

докладніше

соседи поставили бронированную входную дверь

 Соседи поставили бронированную входную дверь, изменив при этом направление открывания. В результате при полном ее открывании наша дверь на 30% закрывается соседней дверью, на выход остается 50-60см свободного пространства. Соответсвует ли это нормам пожарной безопасности нашей квартиры? Надо ли мне предпринимать какие-либо действия в защиту своего жилья? Куда обращаться?

докладніше

проект типового договора компенсации коммунальных услуг между ОСББ и юридическим лицом

 “В нашем доме, обслуживаемом ОСББ, на 1-м этаже расположен банк, который имеет счетчики: электричества, тепла, горячей и холодной воды. Водоканал заключает договор только с ОСББ и предлагает ОСББ по отдельному договору с банком получать компенсацию. Если можете, помогите пож. найти проект типового договора компенсации коммунальных услуг между ОСББ и юридическим лицом”.

докладніше

чи потрібно оформляти акти списання ТМЦ

 Чи потрібно оформляти акти списання ТМЦ (фарба, сіль, лампочки, метал), чи це відносити до накладних витрат?

докладніше