Головна » Закон України «Про метрологію та метрологічну діяльність»

Закон України «Про метрологію та метрологічну діяльність»

Прочитати на сайті Верховної Ради.

Публікації та новини схожі

Законопроект №8474: питання землі узгоджено

21.12.2011
Законопроект №8474: питання землі узгоджено Після тривалих перемовин громадськість та влада досягнули компромісу – ділянка землі, на якій стоїть будинок (пляма забудови), повинна бути у власності об’єднань співвласників багатоквартирних будинків без будь-яких додаткових дій, а прибудинкова територія знаходитися у постійному користуванні ОСББ.

докладніше

Україна будуватиме нові енергоблоки АЕС

04.09.2014
Україна будуватиме нові енергоблоки АЕС Уряд України до кінця року має укласти контракти на будівництво нових атомних енергоблоків задля збільшення постачання електроенергії.

докладніше

Запаси газу в українських сховищах - майже 16 млрд кубометрів

09.09.2014
Запаси газу в українських сховищах - майже 16 млрд кубометрів Із 31 серпня по 6 вересня запаси газу в українських підземних сховищах збільшилися на 1,6% і становлять 15,954 млрд. кубометрів. Про це свідчать дані оператора газотранспортної системи України компанії «Укртрансгаз».

докладніше

Створено Національну комісію, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та компослуг

28.08.2014
Створено Національну комісію, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та компослуг Президент України Петро Порошенко ліквідував НКРЕ та Нацкомпослуг, утворивши єдину комісію у цих сферах. Тексти відповідних указів від 27 серпня оприлюднено на сайті глави держави.

докладніше

Юридична консультація

не можна створювати ОСББ у тих будинках, де є протирадіаційні укриття(ПРУ)

 Керівник ЖКО стверджує, що в нашому місті не можна створювати ОСББ у тих будинках, де є протирадіаційні укриття(ПРУ). Це так? В якому законі це прописано? В моєму місті єдине ЖКО, яке обслуговує 10 тис. абонентів. Його керівник неодноразово демонстративно заявляє, що в нашому місті не можна створювати ОСББ у тих будинках, де є так звані протирадіаційні укриття(ПРУ). Це так? В якому законі це прописано?

докладніше

как правильно составить заявление директору водоканала

 Подскажите пожалуйста, как правильно составить заявление директору водоканала (пришел какой-то виртуальный(несуществующий) долг на воду. Оплата за воду производилась всегда регулярно по счетчику.

докладніше

чи має право член ОСББ (власник однієї з квартир) виступати в акті виконаних робіт замовником робіт

 Чи має право член ОСББ (власник однієї з квартир) виступати в акті виконаних робіт замовником робіт (прочистка каналізації, які оплачуються ОСББ?

докладніше

домовой комитет - устав и перечень правоустанавливающих документов

 Хотим создать домовой комитет. Нужен устав и перечень правоустанавливающих документов

докладніше