Головна » Постанова НКРЕ України «Про затвердження Методики визначення обсягу та вартості електричної енергії, не облікованої внаслідок порушення споживачами правил користування електричною енергією»

Постанова НКРЕ України «Про затвердження Методики визначення обсягу та вартості електричної енергії, не облікованої внаслідок порушення споживачами правил користування електричною енергією»

Прочитати на сайті Верховної Ради.

Публікації та новини схожі

Луганськ: Громадськість та ОСББ вимагають від обласної влади захистити мешканців будинків від «Луганськвода»

29.03.2013
Луганськ: Громадськість та ОСББ вимагають від обласної влади захистити мешканців будинків від «Луганськвода» 26 березня 2013 року у місті Луганськ за підтримки Громадянської мережі ОПОРА відбулась прес-конференція, під час якої представники ОСББ та громадських організацій закликали обласну владу розібратися з фактами порушення прав мешканців в житлових будинках з ОСББ з боку монополіста – підприємства «Луганськвода».

докладніше

Ресурсний центр для ОСББ: Євпаторія

07.02.2012
Ресурсний центр для ОСББ: Євпаторія З 1994 року в місті Євпаторія почали створюватися об’єднання, які бажали приймати активну участь у функціонуванні та ремонті свого житлового комплексу, а саме: об’єднання співвласників багатоквартирного будинку.

докладніше

Правительство о перспективах жилищного строительства в Киеве

30.04.2012
Правительство о перспективах жилищного строительства в Киеве Перспективы жилищного строительства в столице обсуждались на совещании с участием специалистов отрасли и членов рабочей группы по координации работ по разработке Генерального плана развития Киева и его пригородной зоны до 2025 года. Генплан Киева учитывает задачи и является одним из механизмов реализации Стратегии развития города до 2025 года.

докладніше

Мінрегіон: Отримай пільговий кредит за проект розвитку ЖКГ

19.12.2012
Мінрегіон: Отримай пільговий кредит за проект розвитку ЖКГ Державний фонд сприяння молодіжному житловому будівництву почав прийом заявок на отримання пільгових бюджетних кредитів. Кошти спрямовуватимуться в першу чергуна економію та імпортозаміщення енергоресурсів. До регіональних відділень Фонду слід надавати техніко-економічне обґрунтування або розрахунок проекту, а також документи, які підтверджують надійний фінансовий стан позичальника.

докладніше

Юридична консультація

на попередню голову ЖБК відкрита кримінальна справа за розкрадання у особливо великих розмірах

 Прошу вас допомогти у вирішенні дуже нагальної проблеми, яка виникла в нашому будинку. У зв’язку зі зловживаннями службовим становищем та халатним ставленням до роботи попередніми головами і сьогоднішнім головою у будинку виникла серйозна заборгованість перед кількома обслуговуючими організаціями. Зокрема, київенерго (1 млн.) та київводоканалом (майже 0,5 млн.). На попередню голову ЖБК відкрита кримінальна справа за розкрадання у особливо великих розмірах чи то за халатне ставлення до своїх обов’язків. Сьогоднішня голова спочатку взагалі не йшла на контакт з мешканцями, а тепер вирішила терміново скласти з себе всі повноваження. Будинок лишається без голови правління, а всі хто теоретично міг би замістити її не знають які наслідки це може для них мати.

докладніше

чи є підгрунтя заохочення забудовника надати списки інвесторів для створення ОСББ

 Чи є підгрунтя заохочення забудовника надати списки інвесторів для створення ОСББ? Чи можна самоствореному ОСББ ініціювати відміну передачі будинуку на баланс ЖЕКу?
Наразі є новобудова на стадії передачі під заселення (в КГС видають оглядові ордери).

докладніше

чи має право член ОСББ (власник однієї з квартир) виступати в акті виконаних робіт замовником робіт

 Чи має право член ОСББ (власник однієї з квартир) виступати в акті виконаних робіт замовником робіт (прочистка каналізації, які оплачуються ОСББ?

докладніше

как правильно составить заявление директору водоканала

 Подскажите пожалуйста, как правильно составить заявление директору водоканала (пришел какой-то виртуальный(несуществующий) долг на воду. Оплата за воду производилась всегда регулярно по счетчику.

докладніше