Головна » Постанова КМУ Про затвердження Порядку встановлення тимчасових норм споживання, нормативів якості та режимів надання житлово-комунальних послуг

Постанова КМУ Про затвердження Порядку встановлення тимчасових норм споживання, нормативів якості та режимів надання житлово-комунальних послуг

Прочитати на сайті Верховної Ради.

Публікації та новини схожі

Анатолій Близнюк: ОСББ мають отримати доступний механізм кредитування

20.12.2011
Анатолій Близнюк: ОСББ мають отримати доступний механізм кредитування Головним завданням держави у 2012 році буде створення механізму доступного кредитування ОСББ для здійснення капітальних ремонтів та заходів з енергоефективності будівель, вважає Міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Анатолій Близнюк. Про це він сказав під час брифінгу присвяченому проблемним питанням діяльності ОСББ, що відбувся у прес-центрі Уряду в середу, 14 грудня.

докладніше

Помешкання на Сихові. Будинок зі Східної Німеччини.

15.11.2013
Помешкання на Сихові. Будинок зі Східної Німеччини. Мешканці сусідніх будинків так були вражені цим будинком, що в перші роки після завершення будівництва приходили сюди на екскурсію. Тут інші комунікації, скляні прозорі вхідні двері, шпалери в під’їзді та енергозберігаючі склопакети, які й досі функціонують! Сьогодні мова піде про будинок на Сихові, який спроектували й збудували архітектори та інженери зі Східної Німеччини наприкінці 80-х.

докладніше

АНТИМОНОПОЛЬНИКИ НЕ ДРІМАЮТЬ

15.02.2014
АНТИМОНОПОЛЬНИКИ НЕ ДРІМАЮТЬ Під час Дня відкритих дверей з питань захисту конкуренції Дніпропетровського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету у Кривому Розі його керівник Наталія Кучугура повідомила, що 30% порушень, які виявляє територіальний орган Антимонопольного комітету України на Дніпропетровщині, зафіксовані на ринку житлово-комунальних послуг, бо тут працюють такі природні монополісти як обленерго, газо- та теплопостачальні компанії.

докладніше

Житлово-комунальна політика держави: обіцяти — не значить робити

04.07.2012
Житлово-комунальна політика держави: обіцяти — не значить робити В Україні станом на 1 червня 2012 року створено більше 14650 ОСББ, однак останнім часом темпи їх розвитку суттєво сповільнилися, оскільки більше 40% дорослого населення не довіряє державній політиці і вважає, що після створення ОСББ влада залишить їх сам-на-сам із проблемами будинку. Побоювання українців є небезпідставними. А останні політичні події відкрито свідчать про те, що держава проводить політику «подвійних стандартів» у житлово-комунальній сфері й не зацікавлена у розвитку конкурентного середовища на ринку управління житлом (для формування ринкової моделі необхідна демонополізація попиту та поява «клієнта» в особі ОСББ, а також демонополізація пропозиції — створення на основі малого і середнього бізнесу керуючих компаній).

докладніше

Юридична консультація

на попередню голову ЖБК відкрита кримінальна справа за розкрадання у особливо великих розмірах

 Прошу вас допомогти у вирішенні дуже нагальної проблеми, яка виникла в нашому будинку. У зв’язку зі зловживаннями службовим становищем та халатним ставленням до роботи попередніми головами і сьогоднішнім головою у будинку виникла серйозна заборгованість перед кількома обслуговуючими організаціями. Зокрема, київенерго (1 млн.) та київводоканалом (майже 0,5 млн.). На попередню голову ЖБК відкрита кримінальна справа за розкрадання у особливо великих розмірах чи то за халатне ставлення до своїх обов’язків. Сьогоднішня голова спочатку взагалі не йшла на контакт з мешканцями, а тепер вирішила терміново скласти з себе всі повноваження. Будинок лишається без голови правління, а всі хто теоретично міг би замістити її не знають які наслідки це може для них мати.

докладніше

мы хотели бы создать ОСББ

 Мы хотели бы создать ОСББ, но при этом возникают вопросы: Зачем на первом собрании выбирать бухгалтера? должен ли он быть из жильцов дома? Это ведь должность не избираемая, а назначаемая (наёмная) не так ли? Можно ли обойтись без этого, а после нанять бухгалтера?

докладніше

домовой комитет - устав и перечень правоустанавливающих документов

 Хотим создать домовой комитет. Нужен устав и перечень правоустанавливающих документов

докладніше

застройщик не дает нам контактных данных и заставляет нас подписывать договора с частным ЖЕКом

 Я представитель инициативной группы по адресу г.Киев,ул.Мишуги 12. У нас новопостроенный дом, где мы хотим создать ОСББ, но застройщик не дает нам контактных данных и заставляет нас подписывать договора с частным ЖЕКом. Мы письменно объявили, как в Администрацию Киевскую так и в районную об инициативе создать ОСББ в нашем доме, но нам не дают контактных данных совладельцев, а собрать самостоятельно не представляеться возможным так как дом без внутренних отделочных работ и отопления нет и соответственно в нем пока что идут отделочные работы и владельцев не застать. а оповестить надо всех. Как выйти из ситуации?

докладніше