Головна » Постанова КМУ Про затвердження Порядку погашення реструктуризованої заборгованості та внесення поточних платежів за житлово-комунальні послуги

Постанова КМУ Про затвердження Порядку погашення реструктуризованої заборгованості та внесення поточних платежів за житлово-комунальні послуги

Прочитати на сайті Верховної Ради.

Публікації та новини схожі

Прибудинкова територія для ОСББ — сім кіл бюрократичного пекла

25.04.2012
Прибудинкова територія для ОСББ — сім кіл бюрократичного пекла 23-24 квітня 2012 року Громадянська мережа ОПОРА провела тренінг для членів Коаліції недержавних громадських організацій із земельних відносин в об’єднанні співвласників багатоквартирного будинку (ОСББ). Учасники заходу обговорили досвід об’єднань щодо процедури отримання земельних ділянок багатоквартирних будинків у власність ОСББ, висловили свої пропозиції щодо змісту «мінімального» пакету землевпорядної документації для оформлення правовстановлюючих документів на прибудинкову територію багатоквартирних будинків, збудованих у переважній більшості до 1991 року.

докладніше

Во Львове станет обязательным заключение договоров на вывоз мусора

11.01.2013
Во Львове станет обязательным заключение договоров на вывоз мусора Исполнительным комитетом Львовского городского совета принято решение о необходимости заключения соглашения на вывоз мусора в рамках правил обращения с бытовыми отходами собственников жилых домов усадебного типа и земельных участков города.

докладніше

Мінрегіон посилює взаємодію з регіонами

20.01.2012
Мінрегіон посилює взаємодію з регіонами В ідеології активізації співпраці з регіонами у напрямку поглиблення соціально-економічних реформ, запропонованих суспільству Президентом України Віктором Януковичем, Мінрегіон розпочинає консультації та безпосередню взаємодію із регіональними органами влади, експертами, територіальними громадами та трудовими колективами галузі.

докладніше

Минрегион: выросли объемы строительства в 6 регионах Украины

15.02.2014
Минрегион: выросли объемы строительства в 6 регионах Украины Как сообщает УНН в пресс-службе Министерства регионального развития, строительства и ЖКХ: по итогам 2013 года в 6 регионах Украины выросли объемы выполненных строительных работ.

докладніше

Юридична консультація

не можна створювати ОСББ у тих будинках, де є протирадіаційні укриття(ПРУ)

 Керівник ЖКО стверджує, що в нашому місті не можна створювати ОСББ у тих будинках, де є протирадіаційні укриття(ПРУ). Це так? В якому законі це прописано? В моєму місті єдине ЖКО, яке обслуговує 10 тис. абонентів. Його керівник неодноразово демонстративно заявляє, що в нашому місті не можна створювати ОСББ у тих будинках, де є так звані протирадіаційні укриття(ПРУ). Це так? В якому законі це прописано?

докладніше

проект типового договора компенсации коммунальных услуг между ОСББ и юридическим лицом

 “В нашем доме, обслуживаемом ОСББ, на 1-м этаже расположен банк, который имеет счетчики: электричества, тепла, горячей и холодной воды. Водоканал заключает договор только с ОСББ и предлагает ОСББ по отдельному договору с банком получать компенсацию. Если можете, помогите пож. найти проект типового договора компенсации коммунальных услуг между ОСББ и юридическим лицом”.

докладніше

застройщик не дает нам контактных данных и заставляет нас подписывать договора с частным ЖЕКом

 Я представитель инициативной группы по адресу г.Киев,ул.Мишуги 12. У нас новопостроенный дом, где мы хотим создать ОСББ, но застройщик не дает нам контактных данных и заставляет нас подписывать договора с частным ЖЕКом. Мы письменно объявили, как в Администрацию Киевскую так и в районную об инициативе создать ОСББ в нашем доме, но нам не дают контактных данных совладельцев, а собрать самостоятельно не представляеться возможным так как дом без внутренних отделочных работ и отопления нет и соответственно в нем пока что идут отделочные работы и владельцев не застать. а оповестить надо всех. Как выйти из ситуации?

докладніше

чи є підгрунтя заохочення забудовника надати списки інвесторів для створення ОСББ

 Чи є підгрунтя заохочення забудовника надати списки інвесторів для створення ОСББ? Чи можна самоствореному ОСББ ініціювати відміну передачі будинуку на баланс ЖЕКу?
Наразі є новобудова на стадії передачі під заселення (в КГС видають оглядові ордери).

докладніше