Головна » Постанова КМУ «Про затвердження Порядку формування тарифів на виробництво, транс¬портування, постачання теплової енергії та послуги з централізованого опалення і постачання гарячої води»

Постанова КМУ «Про затвердження Порядку формування тарифів на виробництво, транс¬портування, постачання теплової енергії та послуги з централізованого опалення і постачання гарячої води»

Прочитати на сайті Верховної Ради.

Публікації та новини схожі

Моніторинг обіцянок політичних партій щодо житлової реформи

26.06.2012
Моніторинг обіцянок політичних партій щодо житлової реформи Моніторинг проводився з 1 січня 2010 року по 1 червня 2012 року в рамках проекту «Житлова реформа очима громадськості», що здійснюється Громадянською мережею ОПОРА за підтримки програми «Громадянське суспільство та належне врядування» Міжнародного фонду «Відродження».

докладніше

На Донеччині залишаються знеструмленими 138 населених пунктів

27.08.2014
На Донеччині залишаються знеструмленими 138 населених пунктів Через бойові дії більше 100 населених пунктів, а також важливі підприємства Донеччини залишаються без електропостачання. Разом із тим, протягом минулого дня енергетикам вдалося відновити електропостачання Дебальцеве, селища Сєдове, Авдотьїно, мікрорайон Боссе і Лидівки у Донецьку.

докладніше

Кабмін: крадеш газ - сядеш у тюрму!

04.09.2014
Кабмін: крадеш газ - сядеш у тюрму! Український уряд схвалив законопроект, яким пропонується запровадити кримінальну відповідальність, аж до позбавлення волі, за розкрадання газу.

докладніше

Народні депутати таки зреагували на зауваження громадськості щодо законопроекту №8474

09.12.2011
Народні депутати таки зреагували на зауваження громадськості щодо законопроекту №8474 Громадські активісти відстояли деякі позитивні норми законопроекту №8474 «Про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо ОСББ». Але святкувати перемогу ще зарано.

докладніше

Юридична консультація

чи є підгрунтя заохочення забудовника надати списки інвесторів для створення ОСББ

 Чи є підгрунтя заохочення забудовника надати списки інвесторів для створення ОСББ? Чи можна самоствореному ОСББ ініціювати відміну передачі будинуку на баланс ЖЕКу?
Наразі є новобудова на стадії передачі під заселення (в КГС видають оглядові ордери).

докладніше

домовой комитет - устав и перечень правоустанавливающих документов

 Хотим создать домовой комитет. Нужен устав и перечень правоустанавливающих документов

докладніше

соседи поставили бронированную входную дверь

 Соседи поставили бронированную входную дверь, изменив при этом направление открывания. В результате при полном ее открывании наша дверь на 30% закрывается соседней дверью, на выход остается 50-60см свободного пространства. Соответсвует ли это нормам пожарной безопасности нашей квартиры? Надо ли мне предпринимать какие-либо действия в защиту своего жилья? Куда обращаться?

докладніше

чи має право член ОСББ (власник однієї з квартир) виступати в акті виконаних робіт замовником робіт

 Чи має право член ОСББ (власник однієї з квартир) виступати в акті виконаних робіт замовником робіт (прочистка каналізації, які оплачуються ОСББ?

докладніше