Головна » Постанова КМУ Про Положення про порядок призначення та надання населенню субсидій для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг, придбання скрапленого газу та твердого та рідкого палива

Постанова КМУ Про Положення про порядок призначення та надання населенню субсидій для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг, придбання скрапленого газу та твердого та рідкого палива

Прочитати на сайті Верховної Ради.

Публікації та новини схожі

Не дозволь народним депутатам спотворити законопроект №8474!

05.03.2012
Не дозволь народним депутатам спотворити законопроект №8474! Усім небайдужим до ОСББ пропонуємо підписати відкрите звернення щодо законопроекту №8474 «Про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо ОСББ». Доєднуйтеся до ініціативи, підтримуйте, а також надсилайте поштою від імені своїх організацій! Не будьте осторонь, бо «крайні хати горять першими!»

докладніше

Ціна газу в 2015 має бути нижчою, ніж $400 - Мінекономрозвитку

29.08.2014
Ціна газу в 2015 має бути нижчою, ніж $400 - Мінекономрозвитку Міністерство економічного розвитку і торгівлі України очікує, що ціна газу, імпортованого в Україну з різних джерел в 2015 році, буде нижчою за 400 доларів за тисячу кубометрів.

докладніше

Минрегион: Пресс-конференция Министра регионального развития, строительства и ЖКХ Геннадия Темника

09.04.2013
Минрегион: Пресс-конференция Министра регионального развития, строительства и ЖКХ Геннадия Темника 10 апреля в 15 часов в информационном агентстве «Укринформ» (ул. Б.Хмельницкого, 8/16) состоится пресс-конференция Министра регионального развития, строительства и жилищно-коммунального хозяйства Геннадия Темника.

докладніше

Коммунальные хозяйства Киева преодолевают последствия снегопадов

26.12.2012
Коммунальные хозяйства Киева преодолевают последствия снегопадов Совместное заседание оперативного штаба Минрегиона по обеспечению бесперебойной работы объектов жизнеобеспечения населенных пунктов и оперативного городского штаба по подготовке и координации работы городского хозяйства в осенне-зимний период 2012/2013 года Киевской городской государственной администрации состоялось сегодня под председательством главы Минрегиона Геннадия Темника.

докладніше

Юридична консультація

на попередню голову ЖБК відкрита кримінальна справа за розкрадання у особливо великих розмірах

 Прошу вас допомогти у вирішенні дуже нагальної проблеми, яка виникла в нашому будинку. У зв’язку зі зловживаннями службовим становищем та халатним ставленням до роботи попередніми головами і сьогоднішнім головою у будинку виникла серйозна заборгованість перед кількома обслуговуючими організаціями. Зокрема, київенерго (1 млн.) та київводоканалом (майже 0,5 млн.). На попередню голову ЖБК відкрита кримінальна справа за розкрадання у особливо великих розмірах чи то за халатне ставлення до своїх обов’язків. Сьогоднішня голова спочатку взагалі не йшла на контакт з мешканцями, а тепер вирішила терміново скласти з себе всі повноваження. Будинок лишається без голови правління, а всі хто теоретично міг би замістити її не знають які наслідки це може для них мати.

докладніше

как правильно составить заявление директору водоканала

 Подскажите пожалуйста, как правильно составить заявление директору водоканала (пришел какой-то виртуальный(несуществующий) долг на воду. Оплата за воду производилась всегда регулярно по счетчику.

докладніше

не можна створювати ОСББ у тих будинках, де є протирадіаційні укриття(ПРУ)

 Керівник ЖКО стверджує, що в нашому місті не можна створювати ОСББ у тих будинках, де є протирадіаційні укриття(ПРУ). Це так? В якому законі це прописано? В моєму місті єдине ЖКО, яке обслуговує 10 тис. абонентів. Його керівник неодноразово демонстративно заявляє, що в нашому місті не можна створювати ОСББ у тих будинках, де є так звані протирадіаційні укриття(ПРУ). Це так? В якому законі це прописано?

докладніше

проект типового договора компенсации коммунальных услуг между ОСББ и юридическим лицом

 “В нашем доме, обслуживаемом ОСББ, на 1-м этаже расположен банк, который имеет счетчики: электричества, тепла, горячей и холодной воды. Водоканал заключает договор только с ОСББ и предлагает ОСББ по отдельному договору с банком получать компенсацию. Если можете, помогите пож. найти проект типового договора компенсации коммунальных услуг между ОСББ и юридическим лицом”.

докладніше