Головна » Постанова КМУ «Про новий розмір витрат на оплату житлово-комунальних послуг, придбання скрапленого газу, твердого та рідкого, пічного побутового палива у разі надання житлової субсидії»

Постанова КМУ «Про новий розмір витрат на оплату житлово-комунальних послуг, придбання скрапленого газу, твердого та рідкого, пічного побутового палива у разі надання житлової субсидії»

Прочитати на сайті Верховної Ради.

Публікації та новини схожі

Запущено реверс газу зі Словаччини до України

03.09.2014
Запущено реверс газу зі Словаччини до України Відбувся урочистий пуск реверсного газу зі Словаччини до України. Це сталося сьогодні, в селищі Велке Капушани в Словаччині. Про це на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook повідомила прес-секретар прем'єр-міністра України Арсенія Яценюка Ольга Лаппо.

докладніше

В областях скоротять споживання газу на 30%

18.08.2014
В областях скоротять споживання газу на 30% Як повідомляє прес-служба Мінрегіону областями були представлені плани заходів щодо зменшення споживання природного газу на 30%.

докладніше

Газовики Рівного знімають із себе будь-яку відповідальність за стан внутрішньобудинкових мереж (відео)

26.09.2012
Газовики Рівного знімають із себе будь-яку відповідальність за стан внутрішньобудинкових мереж (відео) ПАТ «Рівнегаз» виявилося не готовим співпрацювати з місцевими ОСББ – резюме круглого столу, що відбувся 21 вересня. Даний круглий стіл є другим заходом із серії зустрічей на тему «Співпраця ОСББ та комунальних монополістів в м. Рівне», організованим Громадянською мережею ОПОРА.

докладніше

Кількість прихильників іпотеки зменшується

16.02.2014
Кількість прихильників іпотеки зменшується За іпотечними кредитами Українці звертаються все менше. Виною цьому на думку експертів - високі процентні ставки.

докладніше

Юридична консультація

мы хотели бы создать ОСББ

 Мы хотели бы создать ОСББ, но при этом возникают вопросы: Зачем на первом собрании выбирать бухгалтера? должен ли он быть из жильцов дома? Это ведь должность не избираемая, а назначаемая (наёмная) не так ли? Можно ли обойтись без этого, а после нанять бухгалтера?

докладніше

не можна створювати ОСББ у тих будинках, де є протирадіаційні укриття(ПРУ)

 Керівник ЖКО стверджує, що в нашому місті не можна створювати ОСББ у тих будинках, де є протирадіаційні укриття(ПРУ). Це так? В якому законі це прописано? В моєму місті єдине ЖКО, яке обслуговує 10 тис. абонентів. Його керівник неодноразово демонстративно заявляє, що в нашому місті не можна створювати ОСББ у тих будинках, де є так звані протирадіаційні укриття(ПРУ). Це так? В якому законі це прописано?

докладніше

как правильно составить заявление директору водоканала

 Подскажите пожалуйста, как правильно составить заявление директору водоканала (пришел какой-то виртуальный(несуществующий) долг на воду. Оплата за воду производилась всегда регулярно по счетчику.

докладніше

домовой комитет - устав и перечень правоустанавливающих документов

 Хотим создать домовой комитет. Нужен устав и перечень правоустанавливающих документов

докладніше