Головна » Наказ Мінпаливенерго України «Про затвердження Положення про проведення експертизи приладів обліку електричної енергії у побутових споживачів»

Наказ Мінпаливенерго України «Про затвердження Положення про проведення експертизи приладів обліку електричної енергії у побутових споживачів»

Прочитати на сайті Верховної Ради.

Публікації та новини схожі

Влада Кривого Рогу підтримує ОСББ

07.03.2012
Влада Кривого Рогу підтримує ОСББ 06 березня у виконкомі Криворізької міської ради відбулася прес-конференція заступника міського голови Григорія Вербицького. Зокрема під час конференції розглядалося питання щодо виконання у Кривому Розі Загальнодержавної програми реформування і розвитку житлово-комунального господарства на 2009-2014 роки.

докладніше

Еврокомиссар отметил прогресс Украины в сфере энергоэффективности

01.06.2012
Еврокомиссар отметил прогресс Украины в сфере энергоэффективности Состоялась рабочая встреча, посвященная проблеме повышения энергоэффективности предприятий Украины. Эндрю Разбаш, руководитель Управления программ помощи в Украине и координатор по вопросам сотрудничества Представительства Еврокомиссии в Украине, отметил правильность направления страны в этой сфере деятельности.

докладніше

Голови Луцьких ОСББ ведуть діалог з обслуговуючими організаціями щодо співпраці

14.02.2013
Голови Луцьких ОСББ ведуть діалог з обслуговуючими організаціями щодо співпраці Голови правлінь Луцьких ОСББ черговий раз зустрілися за круглим столом з представниками ПАТ «Волингаз» та владою для врегулювання проблемних питань. Круглий стілпід назвою «Налагодження альтернативних механізмів співпраці ОСББ та обслуговуючих організацій» відбувся вчора, 13 лютого 2013 року.

докладніше

Украинские цены на жилье удивили экспертов ООН

09.04.2012
Украинские цены на жилье удивили экспертов ООН Проведенная в Украине Европейской экономической комиссией ООН оценка состояния жилищного сектора опубликовала ошеломляющие мировое сообщество результаты.

докладніше

Юридична консультація

на попередню голову ЖБК відкрита кримінальна справа за розкрадання у особливо великих розмірах

 Прошу вас допомогти у вирішенні дуже нагальної проблеми, яка виникла в нашому будинку. У зв’язку зі зловживаннями службовим становищем та халатним ставленням до роботи попередніми головами і сьогоднішнім головою у будинку виникла серйозна заборгованість перед кількома обслуговуючими організаціями. Зокрема, київенерго (1 млн.) та київводоканалом (майже 0,5 млн.). На попередню голову ЖБК відкрита кримінальна справа за розкрадання у особливо великих розмірах чи то за халатне ставлення до своїх обов’язків. Сьогоднішня голова спочатку взагалі не йшла на контакт з мешканцями, а тепер вирішила терміново скласти з себе всі повноваження. Будинок лишається без голови правління, а всі хто теоретично міг би замістити її не знають які наслідки це може для них мати.

докладніше

чи потрібно оформляти акти списання ТМЦ

 Чи потрібно оформляти акти списання ТМЦ (фарба, сіль, лампочки, метал), чи це відносити до накладних витрат?

докладніше

чи є підгрунтя заохочення забудовника надати списки інвесторів для створення ОСББ

 Чи є підгрунтя заохочення забудовника надати списки інвесторів для створення ОСББ? Чи можна самоствореному ОСББ ініціювати відміну передачі будинуку на баланс ЖЕКу?
Наразі є новобудова на стадії передачі під заселення (в КГС видають оглядові ордери).

докладніше

проект типового договора компенсации коммунальных услуг между ОСББ и юридическим лицом

 “В нашем доме, обслуживаемом ОСББ, на 1-м этаже расположен банк, который имеет счетчики: электричества, тепла, горячей и холодной воды. Водоканал заключает договор только с ОСББ и предлагает ОСББ по отдельному договору с банком получать компенсацию. Если можете, помогите пож. найти проект типового договора компенсации коммунальных услуг между ОСББ и юридическим лицом”.

докладніше