Головна » Наказ Держжитлокомунгоспу України «Про затвердження Методики визначення норм питного водопостачання населення»

Наказ Держжитлокомунгоспу України «Про затвердження Методики визначення норм питного водопостачання населення»

Прочитати на сайті Верховної Ради.

Публікації та новини схожі

Спроби реформування житлово-комунальної сфери

03.04.2013
Спроби реформування житлово-комунальної сфери Cпроби реформувати відносини на ринку житлової галузі, задекларовані у Законі України «Про Загальнодержавну програму реформування і розвитку житлово-комунального господарства на 2009-2014 роки» від 11 червня 2009 року, а також у Програмі економічних реформ на 2010-2014 роки «Заможне суспільство, конкурентоспроможна економіка, ефективна держава» (і Національними планами дій щодо її впровадження на кожен рік.

докладніше

Столичное ОСМД наказано за необоснованное повышение тарифов

11.01.2013
Столичное ОСМД наказано за необоснованное повышение тарифов Прокуратура Шевченковского района словила киевское ОСМД «Комфорт» на завышении тарифов на коммунальные услуги для многоэтажных домов по улице Герцена, 17-25.

докладніше

Минрегион: О решении проблем отопительных систем (номера "горячих линий")

28.11.2012
Минрегион: О решении проблем отопительных систем (номера Во всех регионах страны системы централизованного теплоснабжения работают в штатном режиме. Запущены все котельные, тепло получают все жилые дома и объекты социальной сферы, сообщает Минрегион.

докладніше

Мінрегіон: «Міська та заміська нерухомість-2013»

06.03.2013
Мінрегіон: «Міська та заміська нерухомість-2013» 5 березня 2013 у залі засідань Мінрегіону за адресою: Київ, вул. Велика Житомирська, 9 , 4-й поверх за підтримки Мінрегіону, АБНУ, Комітету ВРУ з будівництва, Конфедерації будівельників України, Земельної спілки України та компанії «РеалЕкспо» відбудеться Форум міської та заміської нерухомості.

докладніше

Юридична консультація

не можна створювати ОСББ у тих будинках, де є протирадіаційні укриття(ПРУ)

 Керівник ЖКО стверджує, що в нашому місті не можна створювати ОСББ у тих будинках, де є протирадіаційні укриття(ПРУ). Це так? В якому законі це прописано? В моєму місті єдине ЖКО, яке обслуговує 10 тис. абонентів. Його керівник неодноразово демонстративно заявляє, що в нашому місті не можна створювати ОСББ у тих будинках, де є так звані протирадіаційні укриття(ПРУ). Це так? В якому законі це прописано?

докладніше

чи потрібно оформляти акти списання ТМЦ

 Чи потрібно оформляти акти списання ТМЦ (фарба, сіль, лампочки, метал), чи це відносити до накладних витрат?

докладніше

чи має право член ОСББ (власник однієї з квартир) виступати в акті виконаних робіт замовником робіт

 Чи має право член ОСББ (власник однієї з квартир) виступати в акті виконаних робіт замовником робіт (прочистка каналізації, які оплачуються ОСББ?

докладніше

чи є підгрунтя заохочення забудовника надати списки інвесторів для створення ОСББ

 Чи є підгрунтя заохочення забудовника надати списки інвесторів для створення ОСББ? Чи можна самоствореному ОСББ ініціювати відміну передачі будинуку на баланс ЖЕКу?
Наразі є новобудова на стадії передачі під заселення (в КГС видають оглядові ордери).

докладніше