Головна » Наказ Держнаглядохоронпраці України «Про затвердження Правил безпеки систем газопостачання»

Наказ Держнаглядохоронпраці України «Про затвердження Правил безпеки систем газопостачання»

Прочитати на сайті Верховної Ради.

Публікації та новини схожі

Загальні збори ОСББ — порядок проведення

01.06.2012
Загальні збори ОСББ — порядок проведення Загальні збори обирають керівника — голову зборів, яким може бути голова правління, будь-який член ОСББ і навіть, як виняток, особа, що не є членом ОСББ. Збори обирають також секретаря-протоколіста. Голова зборів керує ходом зборів: оголошує виступаючих з порядку денного, керує обговоренням питань, проводить голосування, забезпечує підрахунок голосів. Порядок ведення зборів рекомендується написати наперед. До проведення загальних зборів правління повинне провести велику організаторську роботу: документально підготувати винесені на збори питання, підготувати виступи, кандидатів у виборні органи, проект рішення загальних зборів.

докладніше

Чи зможуть співвласники реалізувати право на земельну ділянку багатоквартирного будинку?

25.04.2013
Чи зможуть співвласники реалізувати право на земельну ділянку багатоквартирного будинку? У середу, 24 квітня 2013 року о 10.00 год. в Інформаційному агентстві «Укрінформ Громадянська мережа ОПОРА провела круглий стіл «Коли співвласники зможуть реалізувати право на земельну ділянку багатоквартирного будинку?».

докладніше

Валерій Саратов коментує тарифи на опалення цього сезону

16.01.2012
Валерій Саратов коментує тарифи на опалення цього сезону Національною комісію державного регулювання у сфері комунальних послуг на відкритому засіданні встановлено тарифи теплопостачання для споживачів комунальних підприємств Західного регіону країни: КП «Трускавецьтепло» і ТОВ «Західна теплоенергетична група».

докладніше

Спроби реформування житлово-комунальної сфери

03.04.2013
Спроби реформування житлово-комунальної сфери Cпроби реформувати відносини на ринку житлової галузі, задекларовані у Законі України «Про Загальнодержавну програму реформування і розвитку житлово-комунального господарства на 2009-2014 роки» від 11 червня 2009 року, а також у Програмі економічних реформ на 2010-2014 роки «Заможне суспільство, конкурентоспроможна економіка, ефективна держава» (і Національними планами дій щодо її впровадження на кожен рік.

докладніше

Юридична консультація

чи потрібно оформляти акти списання ТМЦ

 Чи потрібно оформляти акти списання ТМЦ (фарба, сіль, лампочки, метал), чи це відносити до накладних витрат?

докладніше

как правильно составить заявление директору водоканала

 Подскажите пожалуйста, как правильно составить заявление директору водоканала (пришел какой-то виртуальный(несуществующий) долг на воду. Оплата за воду производилась всегда регулярно по счетчику.

докладніше

застройщик не дает нам контактных данных и заставляет нас подписывать договора с частным ЖЕКом

 Я представитель инициативной группы по адресу г.Киев,ул.Мишуги 12. У нас новопостроенный дом, где мы хотим создать ОСББ, но застройщик не дает нам контактных данных и заставляет нас подписывать договора с частным ЖЕКом. Мы письменно объявили, как в Администрацию Киевскую так и в районную об инициативе создать ОСББ в нашем доме, но нам не дают контактных данных совладельцев, а собрать самостоятельно не представляеться возможным так как дом без внутренних отделочных работ и отопления нет и соответственно в нем пока что идут отделочные работы и владельцев не застать. а оповестить надо всех. Как выйти из ситуации?

докладніше

соседи поставили бронированную входную дверь

 Соседи поставили бронированную входную дверь, изменив при этом направление открывания. В результате при полном ее открывании наша дверь на 30% закрывается соседней дверью, на выход остается 50-60см свободного пространства. Соответсвует ли это нормам пожарной безопасности нашей квартиры? Надо ли мне предпринимать какие-либо действия в защиту своего жилья? Куда обращаться?

докладніше