Головна » Наказ Держбуду України «Про затвердження Методики розрахунку кількості теплоти, спожитої на опалення місць загального користування багатоквартирних будинків, та визначення плати за їх опалення»

Наказ Держбуду України «Про затвердження Методики розрахунку кількості теплоти, спожитої на опалення місць загального користування багатоквартирних будинків, та визначення плати за їх опалення»

Прочитати на сайті Верховної Ради.

Публікації та новини схожі

Круглий стіл: Луцькі ОСББ вирішуватимуть проблемні питання з ПАТ «Волиньгаз»

15.01.2013
 Круглий стіл: Луцькі ОСББ вирішуватимуть проблемні питання з ПАТ «Волиньгаз» У середу, 16 січня 2013 року об 11:00 у малому залі засідань Луцької міської радивідбудеться круглий стіл на тему «Вирішення проблемних питань у взаєминах ОСББ з обслуговуючими організаціями». Організатор заходу – Всеукраїнська громадська організація Громадянська мережа ОПОРА.

докладніше

Мінрегіон: Конкурс на кращі будинки і споруди 2011 року

09.08.2012
Мінрегіон: Конкурс на кращі будинки і споруди 2011 року Напередодні Дня будівельника Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України підбило підсумки Конкурсу на кращі будинки і споруди, збудовані та прийняті в експлуатацію протягом 2011 року. Під час щорічного заходу експерти – архітектори, будівельники, обирають проекти-переможці у 9 номінаціях: житлові, промислові будівлі, культові та інженерні споруди. Про це повідомив Міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Анатолій Близнюк під час брифінгу в Кабінеті Міністрів України у середу, 8 серпня.

докладніше

"Нафтогаз" повернув "Газпрому" $10,5 млн

26.08.2014
"Нафтогаз України" повернув російській компанії "Газпром" помилковий додатковий платіж - 10,54 млн дол. - отриманий раніше нібито за транзит газу за липень 2014 року, повідомила прес-служба "Нафтогазу".

докладніше

У Житомирі утеплять будівлі бюджетної сфери

27.09.2014
У Житомирі утеплять будівлі бюджетної сфери В Житомирі у 19 будівлях бюджетної сфери проведуть заходи з підвищення енергоефективності. Зокрема, як повідомляє Мінрегіон, у місцевих школах, дитячих садочках та будівлях центральної міської лікарні планується встановити індивідуальні теплові пункти, утеплити дахи та фасади, а також замінити старі вікна на нові.

докладніше

Юридична консультація

на попередню голову ЖБК відкрита кримінальна справа за розкрадання у особливо великих розмірах

 Прошу вас допомогти у вирішенні дуже нагальної проблеми, яка виникла в нашому будинку. У зв’язку зі зловживаннями службовим становищем та халатним ставленням до роботи попередніми головами і сьогоднішнім головою у будинку виникла серйозна заборгованість перед кількома обслуговуючими організаціями. Зокрема, київенерго (1 млн.) та київводоканалом (майже 0,5 млн.). На попередню голову ЖБК відкрита кримінальна справа за розкрадання у особливо великих розмірах чи то за халатне ставлення до своїх обов’язків. Сьогоднішня голова спочатку взагалі не йшла на контакт з мешканцями, а тепер вирішила терміново скласти з себе всі повноваження. Будинок лишається без голови правління, а всі хто теоретично міг би замістити її не знають які наслідки це може для них мати.

докладніше

чи потрібно оформляти акти списання ТМЦ

 Чи потрібно оформляти акти списання ТМЦ (фарба, сіль, лампочки, метал), чи це відносити до накладних витрат?

докладніше

соседи поставили бронированную входную дверь

 Соседи поставили бронированную входную дверь, изменив при этом направление открывания. В результате при полном ее открывании наша дверь на 30% закрывается соседней дверью, на выход остается 50-60см свободного пространства. Соответсвует ли это нормам пожарной безопасности нашей квартиры? Надо ли мне предпринимать какие-либо действия в защиту своего жилья? Куда обращаться?

докладніше

чи має право член ОСББ (власник однієї з квартир) виступати в акті виконаних робіт замовником робіт

 Чи має право член ОСББ (власник однієї з квартир) виступати в акті виконаних робіт замовником робіт (прочистка каналізації, які оплачуються ОСББ?

докладніше